Your Light Geluid / Licht Verhuur uit Volendam zorgt voor ieder feestje en heeft speakers voor groot en klein met of zonder Drive-in show, een Sprinkussen, Sarah of Abraham pop, maar ook losse verhuur van apparatuur. Voor evenementen groot en klein met Bands, House, ( Kinder ) Disco, Toneel, Cabaret, Beurzen, Bedrijfs feesten / openingen, de Braderie of elke andere feestelijke gelegenheid waar men een springkussen of muziek bij kan gebruiken om de feest vreugde te verhogen. Wij kiezen graag voor vertrouwde en bewezen merken, maar hebben ook nog budget vriendelijke verlichting in ons assortiment en dus voor ieder budget een feestje.

Examen feestGala feestBangsa Jawa

KoningsdagKoningsdag AmsterdamOutdoor festival

House partyThema feestBedrijfs feest


PRIJSLIJST 2024


Iets niet gevonden ? informeer hier gerust naar, ons aanbod veranderd geregeld.Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Huur voorwaarden:

- Alle genoemde prijzen op de site gelden voor 1 huurdag en betekend dat goederen 24 uur na te zijn afgehaald weer dienen te zijn terug bezorgd, anders rekenen wij 1 dag extra huur ! ( Uitgezonderd de drive-in shows )

- Voor losse verhuur en / of afhalen van goederen dient men bij afhalen contant te betalen ( inclusief de vastgelegde borgsom ).

- Men dient geldige legitimatie mee te nemen + een recent bankafschrift ter verificatie van adres / naam gegevens.

- Ophalen en terugbrengen van de apparatuur is in overleg.

- De huurder is volledig aansprakelijk voor schade ontstaan door: vermissing, diefstal, brand of beschadiging van het gehuurde.

- De huurder dient te zorgen voor voldoende ruimte bij vervoer van de apparatuur. De apparatuur dient in de daarvoor bestemde flightcase(s) te blijven.

- Mocht door onkundig handelen, schade ontstaan aan het gehuurde, dan zal deze worden verhaald op de huurder.

- Betalingen van drive-in shows dienen op de dag zelf contant te worden voldaan, tenzij anders contractueel van te voren afgesproken.

- Ook dient men voor 2 personen voldoende eten / drinken te regelen gedurende de avond !

- Wij rekenen voor bezorgen en halen van goederen € 0,48 per Km ( afstand x 4 vanwege zowel de heen als de terug reis, bij halen en brengen ).

- Uitgezonderd de drive-in shows, complete sets waarvoor geldt dat binnen een straal van 10 Km rond Volendam bezorging bij de prijs is inbegrepen. Alle extra Km's komen op € 0,48 per Km.Alle genoemde prijzen zijn: Exclusief de BTW.
* Dj Gear / Dj Sets zijn service artikelen en worden alleen gecombineerd verhuurd. Kroeg eigenaren worden hiervan uitgezonderd.